Et kærestebrev blev fundet på dette 500 år gamle lig. Intet kunne forberede mig på, hvad der stod.

Når vi elsker en anden person, vi er på en rejse gennem livet med dem. Men nogle gange døden skiller os fra vores partnere inden rejsen er slut. Denne kærlighed brev blev skrevet af en sørgende gravid enke til hendes død elsker, Eung-Tae Lee. Det blev opdaget i en gammel grav i Andong City, Sydkorea. Den mandlige 16. århundrede var et medlem af den gamle Goseong Yi klan og døde længe før sin elskede i en alder af 30..

Selvom Eung-Tae Lee nu er mumificeret, kan hans død stadig knuse vores hjerter.

 

Brevet lyder:

Til Wons Fader
1. juni 1586

Du sagde altid: "Kæreste, lad os leve sammen, indtil vores hår bliver gråt, og dø på samme dag." Hvordan kunne du gå bort uden mig? Hvem skal jeg og vores lille dreng lytte til og hvordan skal vi leve? Hvordan kunne du gå før mig?

Hvordan kom du med dit hjerte til mig, og hvordan kom jeg med mit hjerte til dig? Når vi lå sammen sagde du altid til mig: "Elskede, værner om og elsker andre mennesker hinanden, som vi gør? Er de virkelig som os? "Hvordan kunne du efterlade alt det bag dig og gå bort uden mig?

Jeg kan simpelthen bare ikke leve uden dig. Jeg ønsker blot at finde hen til dig. Vil du ikke nok tage mig hen til der, hvor du er. Mine følelser for dig, kan jeg ikke glemme i denne verden og min sorg kender ingen grænser. Hvor skal jeg lægge mit hjerte nu, og hvordan kan jeg leve med barnet, der savner dig?

Vær sød at kigge i dette brev og fortæl mig hvordan i mine drømme i detaljer. Fordi jeg ønsker at lytte til dig i detaljer i mine drømme, skriver jeg dette brev og lægger det i. Læs det nøje og tal med mig.

Når jeg føder barnet i mig, hvem skal det kalde sin far? Kan nogen begribe, hvordan jeg føler? Der findes ingen tragedie som denne under himlen.

Du er blot et andet sted, og ikke i en så dyb sorg, som jeg er. Der er ingen grænse og ende på mine lidelser, som jeg beskriver ukomplet. Vil du ikke nok se nøje på dette brev og komme til mig i mine drømme, og vise dig for mig i detaljer og fortælle mig. Jeg tror på, at ​​jeg kan se dig i mine drømme. Kom til mig i hemmelighed og vis dig for mig. Der er ingen grænse for, hvad jeg ønsker at fortælle, og jeg stopper her.

Kærlighed er tidsløs. Den kærlighed disse to delte for mange århundreder siden er lige så stærk, som den kærlighed vi deler i dag. Det er utroligt.

Modtag flere af de opsigtsvækkende, vilde og rørende historier fra Wowsa - direkte i din Facebook!
Klik "Synes godt om" til vores side.